"הדברים יתבררו בבית המשפט" – עו"ד פלילי שרון נהרי על השוטרים שהואשמו בפריצה

בלש ורכז מודיעין ממרחב איילון, הואשמו בשבוע שעבר כי גייסו עבריינים לצורך פריצה לבית חמיו של אחד מהם. השוטרים והעבריינים מואשמים כי גנבו 46 אלף יורו, 586 ליש"ט, תכשיטים ואקדח כ"בונוס" לאחד העבריינים.

משרד עו"ד שרון נהרי | צווארון לבן, הסגרות ופלילי
משרד עו"ד שרון נהרי | צווארון לבן, הסגרות ופלילי|פורסם: 16 ינואר 2012

בלש ורכז מודיעין ממרחב איילון, הואשמו בשבוע שעבר כי גייסו עבריינים לצורך פריצה לבית חמיו של אחד מהם. השוטרים והעבריינים מואשמים כי גנבו 46 אלף יורו, 586 ליש”ט, תכשיטים ואקדח כ”בונוס” לאחד העבריינים.

כתבי האישום שהוגשו נגד השוטרים כוללים בין היתר: פריצות, עבירות נשק וגניבה של רכוש ומאות אלפי שקלים. כמו כן, השניים מואשמים גם בשיבוש הליכי משפט ומסירת אחזקה בנשק.

לפי כתב האישום, השניים הכירו את העבריין, שהופעל על ידי המשטרה כסוכן, בזמן שאבטחו אותו במילוי תפקידו. לאחר שעלה בראשם הרעיון לביצוע הפשע – הם יצרו עמו קשר.

לטענת עורך דין שרון נהרי המייצג את אחד מהשוטרים: “מרשי מכחיש את הדברים. מעבר לזה, הדברים יתבררו בבית המשפט”. כתב האישום הוגש על ידי משה סעדה מהמחלקה לחקירות שוטרים.

עו"ד פלילי | עורך דין פלילי | עורך דין פלילי במרכז

אודות הכותב
עו״ד פלילי שרון נהרי

עו״ד פלילי שרון נהרי

עורך דין פלילי, מייסד משרד עו"ד שרון נהרי ושות׳

עו”ד שרון נהרי הוא מבכירי עורכי הדין הפליליים בישראל, בעל ניסיון רב בייצוג חשודים ונאשמים בתיקים פליליים מורכבים, עבירות צווארון לבן, דיני הסגרה, עבירות כלכליות, עבירות מין ותיקים בעלי היבטים בינלאומיים. משרדו מייצג לקוחות בכל רחבי הארץ ומדורג לאורך השנים כאחד המשרדים המובילים בישראל בתחום הפלילי והצווארון הלבן.