הסדר טיעון לאשם בגניבת יהלומים בשווי 200 מיליון דולר ממעסיקו

מנהל סניף בחברת יהלומים גנב מהכספת בסניף אותו ניהל, יהלומים בשווי של 1.65 מיליון דולר ועוד כ-60 אלף דולר במזומן. החשוד הודה בעבירה במסגרת עסקת טיעון אשר אליו הגיעו הצדדים, תוך ייצוג של עורך דין פלילי.

משרד עו"ד שרון נהרי | צווארון לבן, הסגרות ופלילי
משרד עו"ד שרון נהרי | צווארון לבן, הסגרות ופלילי|פורסם: 1 מאי 2016

מנהל סניף בחברת יהלומים ביצע גניבה מהכספת בסניף אותו ניהל, יהלומים בשווי של 1.65 מיליון דולר ועוד כ-60 אלף דולר במזומן. החשוד הודה בעבירה במסגרת עסקת טיעון אשר אליו הגיעו הצדדים, תוך ייצוג של עורך דין פלילי. על פי הסדר הטיעון נגזר על הנאשם מאסר בפועל של 44 חודשים מיום מעצרו, מאסר על תנאי, פיצוי על סך 300 אלף ש”ח לחברה וקנס של 200 אלף ש”ח. הנאשם הביע חרטה על מעשיו והשופט טען בגזר הדין כי כי ההסדר אליו הגיעו הצדדים מאזן את האינטרס הציבורי, הפרטני והרחב, בצורה מספקת ומכבד אותו.

קראו את פסק הדין המלא:

אודות הכותב
עו״ד פלילי שרון נהרי

עו״ד פלילי שרון נהרי

עורך דין פלילי, מייסד משרד עו"ד שרון נהרי ושות׳

עו”ד שרון נהרי הוא מבכירי עורכי הדין הפליליים בישראל, בעל ניסיון רב בייצוג חשודים ונאשמים בתיקים פליליים מורכבים, עבירות צווארון לבן, דיני הסגרה, עבירות כלכליות, עבירות מין ותיקים בעלי היבטים בינלאומיים. משרדו מייצג לקוחות בכל רחבי הארץ ומדורג לאורך השנים כאחד המשרדים המובילים בישראל בתחום הפלילי והצווארון הלבן.